Debat in de Buurt van start!

Nu de eerste Train-de-Trainer-training achter de rug is, is Debat in de Buurt 2020/2021 van start! Op een van de warmste dagen van 2020 tot nu toe heeft trainer Daan Welling de deelnemers meegenomen in de ins en outs van het debatteren én van het training geven.

Na de zomer komen er nieuwe Train-de-Trainer-trainingen, waarmee jongerenwerkers (en andere professionals) én gemotiveerde jongeren de mogelijkheid krijgen om debat-trainer te worden. Vervolgens kunnen zij in hun eigen organisatie (jongerencentrum, buurthuis et cetera) samen met ons een debat-programma opzetten voor hun jongeren.

Dat is volgens een van de deelnemers ook precies wat er zo waardevol is aan de training: “naast debatteren leer je ook hoe je dit weer aan anderen kunt leren”. Op die manier zorgen we ervoor dat de kennis ook duurzaam overgedragen wordt aan de lokale partner.

Is dit iets voor jou of voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.