Debat op Straat

Debat op Straat is ons jongerenmediateam. Zij dagen je uit om je mening te geven. In hun flitsende rapportages laten zij de stem van de jongeren horen. Ze stellen zich hier in hun eigen woorden voor.

Ons team

Ik ben Shieneey Harinandansingh. Ik ben 17 jaar en woon in Rotterdam-Zuid. Ik zit in het 5e jaar gymnasium en in mijn vrije tijd hou ik van zingen en shoppen. Daarnaast ben ik ook heel maatschappelijk betrokken en doe ik mijn best om iets terug te doen voor de maatschappij. Bij Debat op Straat ben ik een van de reporters.

Ik ben Marouane el Ouazizi. Ik ben 16 jaar en woon in Rotterdam-Zuid. Ik zit op het Zuidergymnasium waar ik 5 VWO doe. Naast school train ik doordeweeks veel en probeer ik de wijk waarin ik woon (Afrikaanderwijk) te helpen met verbeteren.

Ik ben Floris, ik ben 17 jaar oud en ik ben de cameraman van het Debat op Straat-team. Ik ben mijn hele leven al bezig met video’s maken en wil er later ook mijn werk van maken als Director of Photography. Ik speel verder nog volleybal en zit in mijn examenjaar.

Ik ben Tom, ik ben 16 jaar. Ik doe aan voetbal, gitaarspelen en natuurlijk dit leuke werk. Wat ik doe bij het Debat op Straat-team is helpen bij de video’s van ons YouTube kanaal, je ziet me soms ook presenteren. Ik woon in Nederland in het stadje Hilversum. Ik vind het heel leuk bij Open Up, en hoop dat ik nog een leuke tijd ga krijgen.

Ik ben Luka. Ik ben op dit moment 16 jaar en woon in Hilversum. Ik zit op het Comenius in 5 havo, een spannend eindexamen jaar. Ik heb nog niet helemaal een idee wat ik later wil gaan doen. Na school werk ik bij de Spar en chill ik met vrienden. Ik speel volleybal in een heel leuk vriendenteam en hou van muziek maken. Ook vind ik het heel leuk om mee te werken aan Debat op Straat met Instagram en filmpjes maken.